Kjøp av sex norsk sex forum

kjøp av sex norsk sex forum

For øvrig er det verd å merke seg at forbudet mot kjøp av sex også gjelder når det er mannlige prostituerte. Det handler heller ikke om "sex-moral", for det er ikke "tilfeldig sex" som er forbudt, men kjøp. Problemet er ikke at folk har sex med fremmede ingen foreslår forbud mot "dogging" sex med fremmede, uten betaling. Jeg vil bare at man skal gjøre det som er best for prostituerte. Om forbud har gjort det enklere, er jeg ikke sikker på.

Men dette har jeg for lite info for å mene noe sterkt om. Når det gjelder kvinnesynet til menn som støtter prostitusjon, så er jeg faktisk ikke helt sikker på om alle de har et så fælt kvinnesyn i utgangspunktet. Det er i alle fall noen få jeg kjenner eller bekjente som ikke har det. Og nettopp derfor er det for meg enda mer underlig at de er heier på prostituerte som står fram.

Et annet aspekt er hvem man gjør det bedre for: Fremtidens kvinner som ikke blir voldtatt, fordi samfunnets syn på kvinner har gått fremover, og de blir ikke sett på av enkelte som "sexobjekter". Det beste er jo hvis man kan endre på holdningene og det skjer , slik at man slipper prostitusjon i fremtiden.

Nei, jeg tror heller ikke at alle som kjøper sex er komplett horrible. Det er nok en del som lurer seg selv til å tro at dette er frivillig, og at hun ikke gjør dette fordi hun er misbrukt, tar dop eller er tvunget. Prostitusjon bør bekjem­pes ved mange til­tak, men hvis man erkjen­ner det bio­lo­giske fun­da­ment for at det etter­spør­res, må det vik­tigste være å begrense til­gjen­ge­lig­he­ten, spe­si­elt i form av pågå­ende mar­keds­fø­ring både på gata og på net­tet, for­uten hold­nings­på­virk­ning.

Slik for­hol­der sam­fun­net seg til andre usunne fris­tel­ser, som alko­hol og niko­tin. Men å straffe­be­legge all fri­vil­lig sex mel­lom voksne men­nes­ker fordi det utveks­les pen­ger, er en uak­sep­ta­bel over­sty­ring av enkelt­men­nes­kets fri­het. Det næres av en uto­pisk visjon om å avskaffe feno­me­net full­sten­dig, noe som bare vil kunne rea­li­se­res av et tota­li­tært redselsregime.

Det er ikke noe mer "overstyring av enkeltmenneskets frihet" enn det er "overstyring av enkeltmenneskets frihet" å forby slaveri eller tyveri. Slaveri ble forbudt i Europa alt i middelalderen. Tyveri har alltid vært forbudt overalt hele tiden. Å pusse politi på voksne folk som gjør verdens mest naturlige handling sammen er det bare Norge og Sverige som gjør i hele vår verdensdel. Traficking er faktisk straffbart, er det revnende likegyldig om man også utveksler penger, selv om rabiate feminister og kristenfundamentalister tror de kan stoppe dette med idiotiske forbud.

Hva sier det om kvinnesynet hans da? Ville det hatt noe å si om han hadde gått til en prostituert som av eget ønske besluttet å bli prostituert slik som hun mensa medlemmet? Jeg kjenner flere menn som har fortalt meg at de har kjøpt sex, både i Norge og i utlandet. Det var ikke noe jeg egentlig ønsket å vite, men har etterhvert fått inntrykk av at det er ganske vanlig. Noen menn er vel ikke så attraktive på sjekkemarkedet og det er jo bra om de likevel kan få litt kos og nærhet så lenge det ikke er med en prostituert som gjør det mot sin vilje.

Hvis den jeg var sammen med hadde kjøpt sex før vi ble sammen hadde jeg ikke ønsket å vite det. Hvis han hadde kjøpt det når vi var sammen hadde jeg kastet han på dør. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? AnonymBruker, 14 hours ago. AnonymBruker, 21 hours ago. Erle, Yesterday at Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Sign in to follow this    Followers 1. Kjøper mannen din sex? AnonymBruker   Posted May 6, Share this post Link to post Share on other sites. Sør   2. Nei, selvsagt har jeg aldri kjøpt sex. Jeg tror de mannlige prostituerte er i fåtall og at de også ofte "kjøpes" av menn. Togli   0. Nord og ned   3. Hulderen   0. Nei, mannen min kjøper ikke sex. Ladytron   9. Posted May 6, edited. Så lenge det er frivillig, og Traficking er faktisk straffbart, er det revnende likegyldig om man også utveksler penger, selv om rabiate feminister og kristenfundamentalister tror de kan stoppe dette med idiotiske forbud.

Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Register a new account. Sign in Already have an account? Go To Topic Listing Åpent forum. Siste tråder i samme kategori 17de mai.

Feriedager AnonymBruker, 14 hours ago. Tror ikke det er bare å bestemme seg for å bli luksus-hore, du må nok være i miljøet et stund før næringstopper og kjendiser stoler på deg, de har tross alt mye å tape. De kundene du vil begynne med har derimot ikke like mye å tape og terskelen for vold, voldtekt og andre kjipe ting er ganske høy vil jeg tro. Cam tjenester kan du gjøre fra soverommet og det er ganske risikofritt, noen tjener bra også. P Jeg er ikke ute etter at folk skal fortelle meg hva jeg burde gjøre og ikke.

Sitat av Rolsen Royce. Hvis svaret faller på at du skal gjennomføre, bør du ha en "bodyguard" i et f. Er du jo som kriminalisere disse er du som utføre dette med en profit. Å hvor får man tak i ureg nummer? Det er jo ikke så gale som mangen skal ha det til. Hun kunne jo truffet en random på byn så hadde payet for henne hele kvelden om hun ser bra ut og hadde villet, bare nå får hun det i cash. Litt off-topic men, Myfreecams. Her kan man søke om å lage bruker, og etter hvert tjene tokens.

Kommer man høyt opp på listene, og blir populær med k viewere er det store penger å hente. Ofte man ser de drar inn k tokens k ca på en kveld. Har også sett noen folk få enkelt tip på k. Og da snakker man store penger på en kveld. Men som sagt, tar sin tid å komme opp på nivået, men når du først har kommet opp, og holder faste show er det mye penger å tjene. Det er en tredelt dokumentarserie, der den første delen handler om prostitusjon. Den tar for seg luksushorer som operer slik du kunne ønsket deg, horer fra utlandet og narkomane horer.

Luksushora i denne dokumentaren kunne fortelle at hun likte jobben sin, og tjente godt. Tror du kunne fått litt innsikt i hva det dreier seg om, og hva du må gjøre om du ønsker å gjøre dette. Utenom dette så tipper jeg du har fått x antall henvendelser på PM via dette forumet. Men andre måter å skaffe kunder på er å sette inn annonser i aviser og lignende av typen "ung studine søker billig hybel". Da vil du bli kontaktet av menn som ønsker å tilby deg hybel gratis i bytte mot sex, og herifra kan du sikkert skaffe deg noen kunder.

Om du vil være mer direkte kan du legge til "er åpen for en løsning mot at jeg gjør husarbeid eller barnepass som kompensasjon for leie". Greit nok at du liker sex og penger, men tenk å ha sex med en svettende, overvektig og hårete mann på 47 som egentlig bare gneldrer over kona og jobben - det må jo være ganske frastøtende. Prostitusjonsyrket blir ofte romantisert i filmer og tv-serier, men tviler sterkt på at det ligner på virkeligheten. Ønsker deg uansett lykke til.

Husk at du kan få traumer av dette senere i livet, kan også skade deg som person veldig mye. Du kjøper et simkort på Narvesen eller 7-eleven. Så har du et uregistert telefonnummer. Er ganske sikker på at du kommer til å slite med dette, du kommer til å ha veldig mange negative tanker omkring dette resten av livet.

Jeg har en bekjent som har valgt å gå prostitusjonens vei og hun startet opp ved at hun helt tilfeldig møtte på ei jente som drev med det og kunder som ringte henne videreformidlet hun til min bekjente når hun ikke hadde tid. Slik opparbeidet min bekjente seg kunder. Hvis du ikke er desperat etter penger kan du også velge og vrake kunder som du vil.

Min bekjente har opparbeidet seg et nettverk av velstående kunder og har ingen problemer med å tjene 20 - 30 lapper på en helg. Det tar litt tid, men det er alltid noen som kjenner noen.

En viktig regel er at du aldri tar med noen hjem og kundene dine har ingenting med etternavnet ditt å gjøre. På den måten trenger du heller ikke å være redd for at det plutselig skal dukke opp kunder på døren. Jeg syns prostitusjon er helt greit jeg, men jeg kunne aldri gjort det selv da kroppen min er min og jeg ikke har noen spesiell interesse for å dele den med alle selv for pengesummer som får øynene til å rulle.

Som folk sirr, siden du er i en grei livssituasjon så kan drt gå greit. Sørg for at du velger kundene dine godt, og sats på noen få litt faste kunder som betaler greit, i stede for mange forskjellige. Sett deg gjerne opp regler over hva du synes er greit og ikke greit, og si ifra hvor grensa går. Det beste er om du klarer å finne deg kunder du kunne tenkt å hatt sex med selv og som du tenner litt på, da blir det bedre for både deg og kunden.

Jeg ville heller sastset på å få meg en vanlig jobb eller giftet meg med en rik gammel mann hvis jeg var deg. Det er trist at du ønsker å bli en hore frivillig, når sannsynligvis mesteparten av de som selger kroppen sin gjør det fordi de er nødt. Jeg bryr meg egentlig ikke om noe annet enn at du er ekstrem på når det kommer til å bruke kondom! Ikke bare for din egen skyld, men for alle andre. Du veit ikke om kundene dine puler på noen andre og kanskje har du noen du liker eller venner du holder på med seg og smitter de.

Som igjen smitter videre, mange sykdommer har kommet tilbake eller blusset opp igjen i Norge pga horeri. Helt til du må registrere det for å i det hele tatt kunne ta det i bruk. Er ikke så altfor vanskelig og søke seg opp til det på google eller på forumet "Er ikke noe problem å bruke uregistrert telefon i Norge, men litt dyrt er det. Kjøp en telefon et sted, betal kontant. Har lest et sted tror det var i en tråd her på freak at man kan fylle på abonnementet via nettet med VISA-spendon og dermed få fylt på uten at det kan spores.

Har ikke testa dette selv. Bruk søkefunksjonen, finnes et par tråder om dette fra før. Vel ts det er mange måter å tjene til livets opphold.

Når det er sagt så er det mange veier til å lykkes som hore. Ser du bra ut bør du selge deg som luksushore. Les deg opp på emnet. Fine luksushorer velger selv hvem de vil selge til og de tjener også best per kunde.

Luksushorer kan ta oppimot 5. Vurder også om du bør ha en pimp for beskyttelse selv om det koster kroner. En ting du skal være klar over er at diverse undersøkelser gjort på norske horer viser at veldig mange hadde samme utgangspunkt som deg når de startet som horer - helt rusfrie og som levde et liv der det fortsatt var mange valg og veier som kunne velges.

Etter noen år så blir flere og flere horer rus-avhengige og mange får også psykiske problemer. Det er ifølge forskning på området få horer som gjør det stort som horer, altså som sparer opp kronene og kutter ut mens de er på topp og slutter som hore med en liten formue på kistebunnen.

Realiteten for de fleste horene er at en veldig stor del av pengene de tjener går rett opp i nesen eller i pilleglass. Du er ennå i en posisjon hvor du kan utsette å bli hore og kan ta alle andre mulige valg i livet. Det er ikke sikkert du ser de samme mulighetene etter et par år som hore. Kostbare vaner i form av luksusforbruk og piller og pulver spiser fort opp pengene du tjener som hore. Til sist er det bare skammen og et dårlig selvbilde igjen.

Nei, hun kriminaliserer seg selv ved å tilby slike tjenester, og de som velger å benytte seg av de tjenestene kriminaliserer seg selv.

ESCORT GIRLS SEX MASSASJE JENTER ØSTFOLD

Kjøp av sex norsk sex forum Selv om det hadde vært fristende reint økonomisk. Men jeg tviler på at politiet tror deg om du har hatt besøk av fem «elskere» de siste fem timene. Litt kjipt om du er anonym og neste kunde viser seg å være papapen din. Kvinner i klart undertall gatelangs i Bergen. Det er vel sånn at det er flere kvinner enn menn som er prostituerte. Luksushorer kan ta oppimot 5.

PROFESSIONAL SENSUAL MASSAGE PORNSTAR ESCORT CZECH